viernes, 9 de abril de 2010

Dijous, 08 d'abril de 2010
Un altre dia de trekking pel Freycinet National Park. Avui em llevo a les 06:30h per aprofitar el dia, tot i que, ja no tenia més son tampoc, jeje Es el que te anar a dormir d'hora. Potser a les 21h ja dormia. Ha estat tota la nit plovent però al matí bé, un sol esplèndid, tot i que a estones una mica tapat...Avui com que tenia temps he fet un recorregut una mica més llarg, potser uns 20km, una bona patejada, jeje He fet un recorregut seguint la costa, el Hazards Beach Track, xulíssim...
M'enrecordo de molts de vosaltres perquè se que us agradaria això i en gaudirieu, i jo també de la vostra companyia... = ) En acabat he atravessat per uns humedals fins a la Wineglass Bay, he dinat allà, un sandwich, aquest no era de crema de cacahuet, jeje A on tenia un canguro a 2-3m, ha estat una bona estona per allà... D'aquest si que he pogut treure fotos en primer planol, jeje Encara que no se, si són ben bé si canguros o de la mateixa família, marsupials crec, perquè sembla que hi ha dos especies, encara no els ser distingir, jeje Però segur que en 4 mesos podré escriure un llibre i tot, jeje
A la tarda de tornada cap al Hostel paro al Honeymoon Bay a menjar l'altre sandwich que portava i m'anava a quedar una estoneta a gaudir del paissatge però m'han començat a picar uns mòsquits i han trencat aquest bucòlic moment i he marxat, jeje
Arribo cansat, però satisfet de la caminada... Dutxa, bugada, llegir una estona, sopar i demà cap a Hobart un altre cop... Us continuo explicant...Una abraçadaaaa

6 comentarios:

  1. Hola guapíssim!!!!!!!!! caram, que bé que estàs per aquí i que mono el cangur!!!o el q sigui!!! jaja. Si ens ho expliques tant bé tot, encara farem cap!!! de moment et seguim per aquí, ja ho saps! un petonàs ben fort!!!!! i Cuida't q de Ropi només en tenim 1!!!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  2. hello!!!! vieg que les teves nocions sobre alimentació s´estan tornant una mica angleses i no m´agrada. recorda la verdureta, el sofregit, el peixet encara que tots sabem que cuinar per un sol és aburrit. fes el favor de menjar millor encara que sigui car. JA SEMBLO LA MAMA.
    molt guapos els trekings espero veure unes fotos de la gent amb la que coincideixes.
    quan arrivis a new zealand veuràs que podràs comunicar-te millor amb l´anglès, però a australia costa. no vaig pensar a dir-te que a cairns hi ha un backpacker que es diu tropic days es xulisssim, el porta un tio que sap una mica d´espanyol, ell mateix et pot fer una reserva per la great barrier amb pro-dive, el hostel és alucinant no queda centric però amb una caminadeta estàs ràpid al centre, recordo unes dutxes tancades però amb el sostre obert al aire lliure i duxar-te amb tot el solet, bé un plaer
    ja has vist el dimoniet????
    per aqui tots et tenim embeja sana
    un petò enorme
    silvia i antonio

    ResponderEliminar
  3. Hola David!! Me penso que quan arribi9s a Reus estaràs més prim que jo!!! Ja, ja.. però sa! El cangur (marsupià) m'ha fet molta gràcia... em recordava a un profe que vaig tenir (ja, ja, ja!!). Per aquí tot igual; bé, igual igual no.. el barça ha guanyat al Madrid 0 a 2, cosa que significa un augment de la moral catalana i barcelonina!
    Una abraçada i no paris d'escriure1!!

    ResponderEliminar
  4. que mono el canguur=) i tu tambè jaja quan vinguis vols dir que et veurem? perque ja t'estic veien mes primet menja home!!!

    un petoo

    ResponderEliminar
  5. Osti com t'ho curres David, és genial seguir-te amb tant detall...disfruta moltíssim. petons

    ResponderEliminar
  6. Gràcies a tots per seguir el meu blog... = ) Ja veieu que tot va bé... I no patiu que ja viag menjant... Que no estic d'operació bikini, jeje Que aqui és tardor i de moment he enganxat uns dies de pluja i vent en la visita d'aquests dos últimis parcs...
    Us continuo explicant!!
    Una abraçadaaaaa

    ResponderEliminar